De genootschappers in 2013
Urban coutryclub Le Cendrier 2013
In 2013 wordt et aantal bijeenkomsten teruggebracht naar vier per jaar. Eens per kwartaal komt de Urban Countryclub bijelkaar. 2013 is een jaar zonder veel speciale activiteiten. Voorbereidingen worden getroffen voor het tienjarig bestaan van de club.

Maart 2013: Shaken not stirred avond in de knusse tuinbar in Geldrop

In klein comité waren de leden van Le Cendrier naar de tuinbar gekomen. In knusse ambiance werd genoten van Duits bier zoals Vletins, Erdinger en Paulaner.

Ook de studentenhaver vond gretig aftrek. De Martini’s hebben in het Duits biergeweld het onderspit moeten derven. Rond 03:00 uur rolde de laatste genootschapper de tuinbar uit.
Juni 2013: Whisky proeven voor beginners en anderen die geen Whisky lusten.

Na zijn trip naar het winderige regenachtige Schotland beschikt CEO Frans over een uitgebreide whisky verzameling in een rijke schakering aan smaken en geuren. Het was daarom tijd voor een Whiskyproeverij.

Genootschapper Ton (vervent Whisky hater) vond tussen de vele soorten en smaken toch een Whisky die hij bijna lustte zijn opmerking “dit is tenminste niet van die rokerige troep” sprak boekdelen en werd gevolgd door een grote slok Duits bier.
November 2013: Eddy Wally liedjes zingen bij Henk en Tosca

Eigenlijk was het de bedoeling om een sportieve avond te organiseren maar het werd uiteindelijk een avond Eddy Wally liedjes zingen bij Henk en Tosca op Zesgehuchten.

Het werd een avond volgezelligheid en dikke sigaren (alhoewel de helft van het genootschap inmiddels is gestopt met roken).December 2013: Spelletjes avond in gasterij het Spitje in Mierlo

Als laatste activiteit van 2013 was er voor de genootschappers een spelletjesavond in Gasterij het Spitje in Mierlo georganiseerd. Eerst werd er uitgebreid gerikt. Eindstand: Ton –180, Han +190, Frans –95 en Jan +85. Daarna werd er een spelletje libre biljart gespeeld hier was de uitslag Jan/Frans 30 - Han/Ton 12.(c) 2018 Urban Countryclub Le Cendrier