De genootschappers in 2011
Urban coutryclub Le Cendrier 2011
2011 is een jaar vol festiviteiten bij Le Cendrier dit komt omdat genootschpper Jan PR prisncarnaval in Mierlo wordt en dat kan natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan in de Urban Coutryclub. Daarnaast wordt er in 2011 nog gekookt en gesport.

Prins Jan 6 gekroond tot koning voor één avond

Afgelopen vrijdag 14 januari 2011 was het dan zover. De prins á GoGo avond bij Le Cendrier. Tijdens deze avond werd prins Jan 6 door de barones van brouwhuis gekroond tot carnavalskoning voor één avond.

Onder het motto “Wie wil er nu eeuwig prins blijven” werd Prins Jan 6 geslagen tot Rei Jan 6. Hierbij ontving hij een officiële oorkonde die bevestigd dat Rei Jan 6 de eerste carnavalskoning van Geldrop-Mierlo is.

Jan genoot zichtbaar van deze benoeming en was de hele avond niet van zijn troon af te krijgen. Helaas moest hij zijn kroon aan het einde van de avond weer afstaan want deze was samen met de troon ook maar gehuurd.

Lang leve Rei Jan 6. Hoera, hoera, hoera.Kokkerellen met le Cendrier

Onder het motto “iedereen kan koken” hebben de leden van le Cendrier geprobeerd een maaltijd voor zichzelf te komen in kookstudio Verrukkelijk in Geldrop.

Echter toen de wijn na het voorgerecht ging vloeien is het afmaken van de gerechten volledig overgelaten aan de professionele kok van de kookstudio.

De genootschappers hebben heerlijk gegeten en kunnen een dergelijke kook workshop aan iedereen aanbevelen.
CEO meest constante speler tijdens Le Cendrier Bowlingavond 2011

Half november 2011 was het zo ver, een bowlingavond, urban countrycvlub Le Cendrier toog naar Mierlo om aldaar alle pins om te werpen.

Na een avond van sportieve lok, nancho’s , bitterballen en een lading bier bleek dat de CEO (Frans ) de meest constante speler was. Zoals onder in de tabel te zien is vertonen zijn scores de meest consistente lijn.

De andere genootschappers vertoonden grote fluctuatie in hun scores gedurende de avond. Zij verloren regelmatig hun concentratie als gevolg van de toegeroepen teksten tijdens het werpen. De stoïcijnse houding van de CEO maakte zijn score rotsvast.
(c) 2018 Urban Countryclub Le Cendrier