De genootschappers door de jaren
Urban coutryclub Le Cendrier 2010
2010 is een rustig jaar bij Le Cendrier de werkplekbezoken stagneren wat en een aantal genootschappers zijn druk bezirg met de verkiezingen. Er zijn in 2010 slechts enkele bijeenkomsten.

Cursus Zure haring eten tijdens jaarvergadering Le Cendrier.

Tijdens de jaarvergadering van le Cendrier werden de genootschappers door Sjaaaaaaaaaak (als je zijn naam zo uitspreekt brengt hij bier) de kroegbaas van het Spitje in Mierlo verrast met zure haring.

Genootschapper Ton een echte vishater kreeg cvan zijn mede genootschapsleden een verkorte cursus zure haring eten.

Echter na een half uur hebben de genootschappers het opgegeven. Ton is niet verder gekomen dan een halve zure haring. Jammer voor de haring.Eerste Gesteven Hemd uitgereikt.

De Leden van de Urban Countryclub Le Cendrier zijn propere lui. Soms is het noodzakelijk om elkaars kledingstukken te lenen als er tijdens een bijeenkomst een ongelukje gebeurd is.

Stelregel is dan dat het kleding stuk gestreken en gesteven terug gegeven wordt aan de rechtmatige eigenaar. Degene die de meeste kledingstukken uitleent wordt hiervoor beloond. Tevens werd hij geëerd omdat hij met enige regelmaat het zo warm heeft dat hij vrijwillig een kledingstuk afstaat aan zijn clubgenoten.

Voor dit alles ontving Ton onlangs de gesteven hemd trofee 2010. Op de foto toont hij trots zijn eigen gesteven hemd. Het staat tegenwoordig in een hoekje van zijn kantoor.


(c) 2018 Urban Countryclub Le Cendrier