De genootschappers in 2009
Urban coutryclub Le Cendrier 2009
Eind 2008 is besloten om in 2009 elkaars werkplekken te gaan bezoeken. Elke genootschapper organiseerde een genootschapsavond op zijn werkplek. Hierdoor trok het gezelschap rond in Brabant en Limburg.

Genootschapper Han Kampioen.

Schaakclub Mierlo-Geldrop is kampioen geworden in de 2e klasse D van de NBSB-zaterdagcompetitie!

De kampioenswedstrijd op 18 april is, mede dankzij genootschapper Han op bord 5, met de fantastische score van 8-0 gewonnen van Veldhoven 4!

Door dit geweldige resultaat promoveert de schaakclub Mierlo-Geldrop voor het eerst in 23 jaar naar de 1e klasse!


Le Cendrier op bezoek in Maastricht.

De Leden van de Urban Countryclub Le Cendrier zijn op vrijdag 17 april 2009 op bezoek geweest bij het Smartlappen festival in Maastricht.

Na een indrukwekkend bezoek aan het werkplein in Maastricht waar kennis gemaakt werd met het begrip Lounge werkplek (Een nieuwe manier van inrichten van een kantoor-omgeving werd uitgebreid bekeken en uitgeprobeerd) werd er eerst uitgebreid gedineerd in het Crown Plaza Hotel.

Daarna gingen de leden van Le Cendrier de Maastrichtse binnen stad in. Daar troffen zij een veelheid van Nederlandstalige muziek waarvan werd genoten tot in de late uurtjes.

De laatste genootschapper is pas rond zes uur in de morgen weer in het hotel gearriveerd.Le Cendrier op bezoek bij Slijperij Spoed
De genootschappers van de Urban Countryclub Le Cendrier zijn op bezoek geweest bij Slijperij Spoed. Hier kregen ze te zien hoe volautomatisch zagen geslepen werden.
Genootschapper Bram had zelfs een paar zagen meer genomen die onder het toeziend oog van de genootschappers geslepen werden. De genootschappers waren sterk onder de indruk van de grote diversiteit aan slijpwerk dat door slijperij Spoed verricht wordt.
(c) 2018 Urban Countryclub Le Cendrier