De genootschappers in 2008
Urban coutryclub Le Cendrier 2008
In 2008 loopt het jaarprogramma van Le Cendrier zoals gepland zeer chaotisch. Heugelijk feit is wel dat Jan PR 25 jaar getrouwd is en dit leidt tot de uitgifte van het eerste Le Cendrier postzegel vel met persoonlijke postzegels van Jan PR.

Halfleeg of halfvol ………….

Tijdens de laatste genootschapavond in het Wapen van Zesgehuchten in Geldrop ontspon zich een groots debat. Het debat was intenser dan menige raadsvergadering van de gemeenteraad van Geldrop-Mierlo.

De discussie ging dit keer gelukkig niet over de smaak van sigaren want over smaak valt altijd te twisten. Aan het begin van de avond leek de discussie te neigen naar de conclusie dat het glas halfvol was maar aan het einde van de avond bleek het glas toch helemaal leeg te zijn.

Met losse handen ……..
De moderne GSM-toestellen beschikken over een legio aan functies. Bellen is bijzaak geworden. MP3-spelers, radio en televisie het kan voortaan allemaal met de toestellen. Soms vraag je je wel af waarom het nog telefoontoestellen genoemd worden.

Tijdens een recente genootschapavond heeft genootschapper Bert ontdekt dat er ook functies op een dergelijk toestel zitten die je met één of geen hand kunt gebruiken. Dit maakt het roken van een sigaar tijdens het bedienen van dit soort apparaten een stuk gemakkelijker.
(c) 2018 Urban Countryclub Le Cendrier